Proton 1000 UI Colecalciferolo * 30

Proton 1000 UI Colecalciferolo * 30

Lekë 850.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

30 tableta

Proton 1000 UI Colecalciferolo është një suplement ushqimor i bazuar në Kolekalciferol, ose Vitaminë D3 1000 UI, e cila është e rëndësishme për rritjen dhe zhvillimin e kockave.

Vitamina D3 është shumë e dobishme për:

  • përthithjen dhe përdorimin normal të Kalçiumit dhe Fosforit;
  • funksionimin normal të sistemit imunitar;
  • funksionin normal të muskujve.

Produkti është gjithashtu pa gluten dhe pa laktozë.

  • Rekomandohet të merrni 1 ose 2 tableta në ditë.
  • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
  • Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.

Shiko edhe