Pure & Sunny Herbal Hair Oil 100 ML

Lekë 2,500.00
Title:  

Kombinim vajrash natyralë për trajtimin e rënies, flokëve të dëmtuar dhe të brishtë.

100 ml

Kombinimi vajor është i pasur me:

1-Vaj Hithre

Një nga vajrat me veti të njohura prej shekujsh kundër alopecisë dhe skalpit të thatë dhe të irrituar. Ndihmon gjithashtu në rritjen e flokut dhe është i pasur me minerale.

2-Vaji i Avokados

Hidraton, shkëlqen dhe ushqen flokun gjatë gjithë gjatësisë së tij duke parandaluar këputjen. Ka efekt antiinflamator në skalp.

3-Vaj Ricini

Hidraton skalpin e thatë dhe të irrituar, ndihmon në rritjen e flokut, ushqen dhe trash flokun e hollë dhe të demtuar që në bulb. Parandalon këputjen e flokëve dhe majat e dyfishta. Ka veti anti-bakteriale dhe anti-mikotike në lëkurën e skalpit.

4-Vaj Esencial Rosmarine

Vaji Esencial i Rozmarinës i konsideruar si Minoxidil-i ( trajtues i njohur kundër alopecisë) natyral, nxit mikroqarkullimin e gjakut në skalp, ka veti antiinflamatore të fuqishme, lufton zbokthin dhe qetëson skalpin e irrituar. Frenon rënien e flokëve, nxit rritjen e tyre dhe parandalon shtimin e flokëve të thinjur.

5-Vaji i Kokosit

Ka veti hidratuese dhe zbutëse në flokë.

6-Vaji Esencial i Livandos

Ka veti antiseptike, antibakteriale në skalp. Gjithashtu nxit qarkullimin e gjakut, rritjen, forcimin e flokëve dhe frenon rënien e tyre.

  1. Aplikoni vajin në skalp duke e masazhuar për pak sekonda. 
  2. Krihni flokët dhe shpërndajeni vajin në të gjithë gjatësinë e tyre.
  3. Mbajeni 30 minuta deri në 1 orë para larjes së flokut.
Përdoreni 2-3 herë në javë. 

Shiko edhe