Rene Furterer Rituel Solaire Sun Protection Oil KPF 90 * 100 ML

Rene Furterer Rituel Solaire Sun Protection Oil KPF 90 * 100 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Vaj mbrojtës i flokëve ndaj rrezatimeve të diellit.

100 ml

Rene Furterer Rituel Solaire Sun Protection Oil KPF 90 siguron mbrojtje perfekte për flokët e ekspozuar ndaj rrezatimeve diellore. 

  • Tekstura e tij e pasur siguron ushqim intensiv dhe një përfundim rrezatues me efekt të lagësht. 
  • Aromë e këndshme verore. 
  • Mbron ngjyrën e flokëve. Pa silikon. 

*KPF: Keratin Protection Factor, tregon përqindjen e mbrojtjes së keratinës, një përbërës thelbësor për flokët, të ofruar nga linja e flokëve SOLAIRE

  • Spërkateni në të gjithë flokët e lagur ose të thatë.
  • Riaplikoni sa herë të dëshironi gjatë ekspozimit.

Shiko edhe