Saframyl * 15

Saframyl * 15

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor, me veprim kundër stresit, ankthit dhe depresionit.

15 tableta

SAFRAMYL® nga 3Chenes Laboratoires përmban Satiereal® (një përbërës i patentuar që rrjedh nga shafrani), L-Triptofan dhe vitaminë B6.

Ky suplement ndihmon në reduktimin e stresit, ankthit dhe depresionit.

  • L-Triptofani është një aminoacid thelbësor që ndihmon trupin të prodhojë proteina dhe kimikate të caktuara që sinjalizojnë trurin. Trupi juaj ndryshon L-triptofanin në një kimikat të trurit të quajtur serotonin. Serotonin ndihmon në kontrollin e humorit dhe gjumit.

Përdorimi i rekomanduar:

  • Merrni 1 tabletë në ditë para mëngjesit.

Shiko edhe