Saginil Detergente Intimo * 100 ML

Saginil Detergente Intimo * 100 ML

Lekë 1,480.00
Title:  
Larës intim për femra.

100 ml

Saginil Detergente Intimo është një detergjent intim me ph 5.

Përbën një produkt plotësues gjatë trajtimeve të sëmundjeve të zonës genitale tek femrat.

Vecanërisht i përshtatshëm për infeksionet e shkaktuara nga Candida Albicans, Vaginoza Bakteriale, Vulviti vaginal etj.

Këshillohet përdorimi i një sasie të caktuar produkti, 2 ose më shumë herë në ditë.

Shpëlani me ujë të ngrohtë dhe largoni lagështirën e mbetur me një peshqir të butë.

Shiko edhe