Saginil Ovuli Vaginali * 10

Lekë 2,160.00
Title:  
Ovula vaginale për trajtimin e hiperaktivitetit të mukozës vaginale.

10 ovula

Saginil Ovuli Vaginali është një pajisje mjekësore që përdoret për:

  • Kontrollin e simptomave të hiper-reaktivitetit të mukozës në rastet e vaginitit.
  • Kontrollin e simptomave të hiper-reaktivitetit të mukozës të shkaktuara nga përdorimi i metodave kontraceptive.
  • Kontrollin e simptomave vaginale pas përdorimit të barnave anti-estrogjenike për trajtimin ndihmës të kancerit të gjirit.
Përbërësit kryesorë janë:

  • Adelmidroli me veti antiinflamatore duke ruajtur reaktivitetin normal të mukozës vaginale,
  • Acetati i Tokoferolit, me veti antioksidante mbron qelizat nga stresi oksidativ.
  • Acidi Hialuronik me veti hidratuese dhe zbutëse, promovon lubrifikimin e zonës genitale dhe mundëson riepitelizimin e indeve të inflamuara.

Aplikoni produktin sipas rekomandimeve të mjekut gjinekolog.

Dozimi i rekomanduar është 1 Ovul në darkë.

Ovulat janë të përcaktuara vetëm për përdorim të jashtë.