Saginil Soluzione Vaginale * 4

Saginil Soluzione Vaginale * 4

Lekë 2,400.00
Title:  
Lavanda vaginale.

4 flakone

Saginil Soluzione Vaginale është një produkt me 4 flakone dushi vaginal në ph fiziliogjik, të cilët ndihmojnë në normalizimin e reaktivitetit të mukozës vaginale.

Indikohet në rastin e:

  • Trajtimit të Vaginitit nga shkaqe të ndryshme;
  • Fazës pas aktit seksual;
  • Ndërhyrjeve trans-vaginale;
  • Fazës pas aktit të lindjes ose pas përfundimit të ciklit menstrual.

Këshillohet përdorimi 2-3 herë në javë i 1 dushi vaginal.

Udhëzimet e përdorimit:

  1. Pastroni duart para aplikimit.
  2. Tundeni shishen para përdorimit.
  3. Hiqni kapakun mbyllës dhe anojeni kanulën për lehtësi përdorimi.
  4. Aplikojeni kanulën brenda në vaginë dhe zbrazeni të gjithë përmbajtjen e saj për rezultate më të mira.