Sambucol Black Elderberry Gummies * 30

Sambucol Black Elderberry Gummies * 30

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për rritjen e imunitetit.

30 tableta xhelatinoze

Sambucol Black Elderberry Gummies kombinon Manaferrat e zeza natyrale me Vitaminën C dhe Zink për të ndihmuar në forcimin e sistemit imunitar në një tabletë që përtypet. Ato janë perfekte për udhëtime duke ju ndihmuar të qëndroni të shëndetshëm gjatë gjithë vitit.

  • Tabletat ON-THE-GO Immuno Forte që përmbajnë Elderberry të Zezë origjinale.
  • PLUS  Vitaminë C + Zink për të ndihmuar në forcimin e imunitetit.
  • Një burim i madh mbrojtjeje për familjen gjatë gjithë vitit.
  • I përshtatshëm për fëmijë që nga mosha 4 vjeçare.

Doza ditore e rekomanduar:

  • Të rriturit dhe Fëmijët nga 4 vjeç: Përtypni 1-2 tablets çdo ditë. 

Shiko edhe