Sambucol Capsules * 30

Sambucol Capsules * 30

Lekë 2,000.00
Title:  

Kapsulat Sambucol ndihmojn në mbështetjen maksimale të sistemit tuaj imunitar.

 

30 kapsula

Ndihmojn në mbështetjen maksimale të sistemit tuaj imunitar.

Përmban:

 • Vitaminë C dhe Zink që mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ si dhe rritë mirëqënien e përgjithshme.
 • Nivel i lartë Antioksidantësh.
 • Nuk përmban ngjyrues ose ëmbëlsues artificialë.
 • Nuk përmban gluten, maja ose derivate të qumështit.
 • I përshtatshëm për vegjetarianë.
 • Pa laktozë, Pa gluten.

Doza e rekomanduar:
 • Të rriturit : 2 kapsula në ditë. 
 • Fëmijët mbi 12 vjeç: 1 Kapsul në ditë. 

Doza gjatë periudhës së dimrit:

 • Të rriturit: 2 Kapsula 2 herë në ditë.
 • Fëmijët mbi 12 vjeç: 1 Kapsul dy herë në ditë.Shiko edhe