Sedacist Rapid * 6+6

Sedacist Rapid * 6+6

Lekë 2,200.00
Title:  
Suplement ushqimor me efekt mirëmbajtjen e rrugëve urinare.

12 bustina

Suplement ushqimor, i cili mirëmban rrugët urinare, me 2 lloje bustinash:

Bustinat Phyto përmbajnë:

  • Ekstrakte boronice me përqindje të lartë antocinidinash, që mirëmbajnë rrugët urinare, favorizojnë drenimin e lëngjeve dhe eleminimin e radikaleve të lira.
  • Ekstrakte të bimës Goldenrods parandalojnë infeksionet e traktit urinar.

Bustinat Symbiontic përmbajnë:

  • Laktobacille, të cilat ruajnë florën bakteriale.Rekomandohet përdorimi i 1 bustine Phyto dhe 1 bustine Symbiontic, të tretura bashkë në 200 ml ujë, me stomakun bosh, para gjumit.

Përsëritet i njëjti dozim të nesërmen në mëngjes.

Nuk duhet të tejkalohet doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe