Selerbe Cranberry D Fast * 7+7

Selerbe Cranberry D Fast * 7+7

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor me veprim të dyfishtë për mirëmbajtjen e rrugëve urinare.

14 tableta

Suplement ushqimor, i cili përbëhet nga 2 lloje tabletash: tableta të Bardha me përdorim ditën dhe tableta Lejla me përdorim natën.

Tableta e Bardhë përmban:

  • D-Manozë, e cila parandalon infeksionet e traktit urinar.
  • Karbonat Magnezit, i cili parandalon bllokimin e rrugëve urinare nga kalçifikimet.

Tableta Lejla përmban:

  • Boronicë të kuqe me veprim parandalues të infeksioneve dhe drenim të ujërave të tepërt nga organizmi.
  • Vitaminë C me veprim antioksidant dhe forcues të sistemit imunitar.

Këshillohet përdorimi i 1 tabletë të Bardhë në mëngjes pas urinimi dhe 1 tabletë Lejla natën para gjumit.

Shiko edhe