Sensodyne Dental White * 75 ML

Sensodyne Dental White * 75 ML

Lekë 500.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me efektë zbardhues.

75 ml

Pasta e dhëmbëve Sensodyne Extra Whitening është pasta e parë me e shitur për dhëmbë të ndjeshëm.

Ndihmon në heqjen e njollave për një buzëqeshje më të bardhë ndërsa qetëson nervat thellë brenda dhëmbit për lehtësimin e ndjeshmërisë dhe ndihmon që kjo dhimbje të mos kthehet.

  • Ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve.
  • Parandalon grumbullimin e gurezave.
  • Pa SLS.
  • Mbron nga kavitetet.
  • Përmban fluor.
  • Lehtëson ndjeshmërinë.

  • Për përdorim më efikas, mos e lagni pastën e dhëmbëve me ujë paraprakisht. 
  • Për higjienën e duhur orale është thelbësore të lani dhëmbët me furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh pas çdo vakti për një kohë të paktën 2-3 minuta. 
  • Lani të gjithë dhëmbët tërësisht, si para ashtu edhe prapa.