So Eco Facial Cleansing Brush

Lekë 1,100.00
Title:  
Prezantimi i furçës për pastrimin e fytyrës So Eco – një mjet luksoz për kujdesin e lëkurës që revolucionarizon rutinën tuaj të përditshme të pastrimit!

-

Prezantimi i furçës për pastrimin e fytyrës So Eco – një mjet luksoz për kujdesin e lëkurës që revolucionarizon rutinën tuaj të përditshme të pastrimit! E krijuar me kujdes dhe konsideratë maksimale për lëkurën tuaj, kjo furçë me dy anë ofron një pastrim të thellë që do ta lërë lëkurën tuaj të ndjehet më së miri. Njëra anë e furçës është e pajisur me fibra sintetike ultra të buta që arrijnë thellë në poret tuaja, duke hequr në mënyrë efektive grimin, papastërtitë dhe papastërtitë që grumbullohen në lëkurën tuaj. Ana tjetër e furçës përmban qime silikoni që ofrojnë një masazh qetësues duke pastruar në mënyrë efektive lëkurën tuaj. Ky masazh jo vetëm që ndihet i qiellit, por gjithashtu nxit qarkullimin, duke kontribuar në një çehre rrezatuese dhe të shëndetshme.

Shiko edhe