So Eco Jade Roller

Lekë 1,400.00
Title:  

Një rul me gur nefriti i përdorshëm nga të dyja anët.

-

Çojeni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën në nivel tjetër me rregullat e Jade të Brushworks HD. Ky masazhues i fytyrës është mjeti ideal për të folur në zbutjen e fytyrës, si dhe për të shkruar drenimin limfatik. Ideale për aplikimin e serumeve, hidratuesve dhe esave të maskës së fytyrës në lëkurë, ky është mjeti që ju fytyrë.

Shiko edhe