Solgar Advanced Antioxidant Formula * 60

Solgar Advanced Antioxidant Formula * 60

Lekë 5,139.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në rritjen e imunitetit.

60 kapsula

Antioksidantët luajnë një rol të madh në luftën kundër radikaleve të lira në trup.

  • Ndotja e mjedisit gjithashtu mund të luajë një rol në prodhimin e radikalëve të lirë të dëmshëm.
  • Ky formulim ofron një spektër të plotë dhe të gjerë përbërësish që nxisin aktivitetin antioksidues dhe ofrojnë mbështetje antioksiduese për qelizat e trupit.


Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe