Solgar Beta Glucans *60

Solgar Beta Glucans *60

Lekë 4,046.00
Title:  
Shtesë ushqimore që mbështet sistemin imunitar.

60 tableta

Solgar Beta Glucans janë sheqerna që rrjedhin natyrshëm nga një material i përqendruar në murin e qelizave të majave.

  • Ky produkt shpesh merret nga persona me kolesterol të lartë ose diabet ose thjesht ftohje të zakonshme.
  • Forcon sistemin imunitar, veçanërisht për personat me lodhje kronike ose stres. Ky produkt aktivizon funksionin imunitar duke stimuluar granulocitet, monocitet dhe makrofagët.
  • Ky produkt është një nga produktet ndihmëse imune të cilësisë premium të Solgar. Pa gluten, grurë, bulmet, sheqer, kripë, sojë, maja, niseshte, ëmbëlsues, konservant artificiale dhe ngjyrues.
  • Është gjithashtu i përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.Këshillohet të merret 1-3 tableta në ditë.

Shiko edhe