Solgar Calcium Magnesium Plus Boron * 100

Solgar Calcium Magnesium Plus Boron * 100

Lekë 2,326.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në mirëqenien e kockave dhe dhëmbëve.

100 tableta

Kalciumi siguron blloqet ndërtuese që ndihmojnë në mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të fortë dhe të shëndetshëm.

  • Ai gjithashtu mbështet shëndetin e zemrës, sistemit musculoskeletal dhe sistemit nervor.
  • Magnezi ndihmon në rregullimin e transportit të kalciumit dhe stimulon sekretimin e kalcitoninës, një hormon që ndihmon në fluksin e kalciumit në kocka.
  • Magnezi gjithashtu punon me ATP për të çliruar energjinë e nevojshme për shumicën e reaksioneve në trup. Ai luan një rol të rëndësishëm në formimin e proteinave dhe funksionin e shëndetshëm të muskujve.
  • Ky formulim përmban gjithashtu bor, një mikroelement që ndihmon në lehtësimin e metabolizmit të kalciumit, i cili promovon shëndetin e kockave.
  • Marja e kalciumi adekuat gjatë gjithë jetës, si pjesë e një diete të ekuilibruar mirë, mund të reduktojë rrezikun e osteoporozës.


Doza e rekomanduar është 3 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe