Solgar Calcium Magnesium Plus Zinc *100

Solgar Calcium Magnesium Plus Zinc *100

Lekë 2,019.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në ushqyerjen e kockave dhe sistemit muskulor.

100 tableta

  • Kalciumi siguron blloqet ndërtimore që ndihmojnë në mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të fortë dhe të shëndetshëm. Ai gjithashtu mbështet shëndetin e sistemit muskulo-skeletor dhe nervor.
  • Magnezi ndihmon në rregullimin e transportit të kalciumit dhe stimulon sekretimin e kalcitoninës, një hormon që ndihmon në fluksin e kalciumit në kockë. Luan një rol të rëndësishëm në formimin e proteinave dhe funksionin e shëndetshëm të muskujve.
  •  Zinku, një mineral që luan një rol në sintezën e kolagjenit në indet e kockave.Doza e rekomanduar është 3 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe