Solgar Formula VM-75 * 30

Solgar Formula VM-75 * 30

Lekë 2,696.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitamina, minerale, antioksidantë.

30 tableta

Solgar Formula VM-75, formulë komplekse me vitamina, minerale, antioksidantë, baza bimore në formë pluhuri (lucernë, acerolë, majdanoz, lakrishtë, kaçë) dhe bioflavonoide në vetëm një tabletë në ditë.

Përmban:

  • Vitaminën C  e cila kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas kohës së aktivitetit fizik intensiv.
  • Vitaminën E e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Vitaminat B1, B2, B6 dhe B12  të cilat kontribuojnë në metabolizmin normal të krijimit të energjisë. Vitaminat B2, B3, B5, B6 dhe B12 si dhe Acidin Folik  të cilat kontribuojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes.
  • Zinkun i cili kontribuon në funksionimin normal kognitiv.
  • Vitaminën D dhe Magnezin  të cilët kontribuojnë në mirëmbajtjen e funksionimit normal të muskujve.


Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit.

Shiko edhe