Solgar Magnesium Citrate * 60

Solgar Magnesium Citrate * 60

Lekë 2,868.00
Title:  
Suplemet ushqimor, që ndihmon në proceset vitale të organeve në trupin tonë.

60 tableta

Magneziumi konsiderohet nga ekspertët si jetësor në kryerjen e proceseve vitale të organeve në trupin tonë.

Ky produkt nga Solgar vjen në formën e citratit të Magnesiumit 200 mg e cila është një formë shumë e përthitshme e këtij minerali krahasuar me format e tjera.

Për këtë arsye Magnesium Citrate është ideal për individët që kanë probleme me traktin tretës apo ato që nuk i përthithin format e tjera të këtij minerali me lehtësi.

  • Formë shumë e përthithshme nga organizmi citrat magnezi.
  • Mbështet funksionimin e muskujve dhe sistemit nervor.
  • Ndihmon në mirëqenien e kockave.
  • Mbështet çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes.
  • Kontribuon në balancën mendor.
  • I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.
  • Pa gluten, pa nënprodukte bulmeti.


Doza e rekomanduar është 2 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe