Solgar Omega-3 Double Strength * 30

Solgar Omega-3 Double Strength * 30

Lekë 2,891.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Omega-3 që ndihmon në mirëqenien e sistemit kardiovaskular.

30 kapsula

Siguron një burim të përqëndruar me origjinë natyrale të Omega 3, EPA dhe DHA nga peshku i ujit të ftohtë.

  • Ky formulim mbështet shëndetin kardiovaskular, kyçet dhe sistemin qelizor.
  • Është i distiluar në mënyrë molekulare për të hequr merkurin.


Doza e rekomanduar eshte 1 kapsulë tri herë në ditë.

Shiko edhe