Solgar Vegan Digestive Enzymes *50

Solgar Vegan Digestive Enzymes *50

Lekë 2,239.00
Title:  
Suplement ushqimor që suporton sistemin tretës.

50 tableta

Procesi i tretjes është një sistem kompleks në të cilin trupi zbërthen ushqimin që hamë në lëndë ushqyese duke përdorur enzimat tretëse, të cilat prodhohen në pankreas dhe në zorrët e vogla.

  • Nëse nuk kemi enzima të mjaftueshme tretëse, trupi ynë nuk mund të shpërbëjë plotësisht ushqimin tonë dhe edhe pse ne hamë një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar, lëndët ushqyese nuk absorbohen në mënyrë efikase.
  • Alergjitë ushqimore, acidi i ulët i stomakut dhe stresi kronik gjithashtu ndikojnë në prodhimin e enzimave të tretjes. Nëse mendoni se keni nevojë për një mbështetje shtesë për tretjen pas ngrënies, përdorimi i tabletave Solgar Vegan Digestive Digestive Enzymes mund të ndihmojë.
  • Kjo formulë e specializuar përfshin enzima që nuk përmbajnë asnjë derivat të kafshëve duke përfshirë  lipazën, amilazën, proteazën, amiloglukozidazën dhe celulozën. Secila prej të cilave synon grupe të ndryshme ushqimore për t'i dhënë një qasje holistike tretjes nga ushqimi në lëndë ushqyese.

Doza e rekomanduar është1 deri në 3 tableta në ditë.

Shiko edhe