Solgar Vitamin D3 2500 IU * 59 ML

Solgar Vitamin D3 2500 IU * 59 ML

Lekë 3,147.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitaminë D që kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave si “ndërtues i kalciumit”.

59 ml

Përfitimet e “vitaminës së diellit” janë të shumta, duke filluar nga suporti i imunitetit , deri te kockat e forta dhe dhëmbët e shëndetshëm. 

Përveç ndryshimit të dietës dhe stilit të jetës tuaj, marrja e një suplementi të Vitaminës D është një mënyrë e mirë për të plotësuar nivelet tuaja veçanërisht në muajt e dimrit.

Liquid Vitamin D3 2500 IU vjen me një aromë natyrore me shije shumë të mirë portokalli dhe është ideale për ata që kanë vështirësi në gëlltitje të kapsulave ose tabletave. I përshtatshëm për vegjetarianët.

Kontribuon në:

  • Nivelet normale të kalciumit në gjak.
  • Mirëmbajtjen e kockave normale.
  • Mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve.
  • Mirëmbajtjen e dhëmbëve normalë.
  • Funksionin normal të sistemit imunitar.
  • Procesin e ndarjes qelizore.


Doza e rekomanduar është 0,5 ml një herë ose dy herë në ditë, ose sipas udhëzimeve të mjekut. Mund të përzihet në pije ose të merret direkt nga pikatori.

Shiko edhe