Somax Sweet Dreams Melatonin 10 MG * 30

Somax Sweet Dreams Melatonin 10 MG * 30

Lekë 2,350.00
Title:  
Kapsula me efekt relaksues, që ndihmojnë në cilësinë e gjumit dhe trajtojnë pagjumësinë. 

30 tableta 10 mg

Somax është një suplement ushqimor me bazë Melatonine, L-Tianinë , Valeriana dhe Lule Pasioni.

Somax ndihmon në:

  • Cilësinë e gjumit dhe trajton pagjumësinë.
  • Relaksimin duke qetësuar aktivitetin nervor.
  • Reduktimin e stresit dhe rrit produktivitetin.

Melatonina është një përbërës i studiuar klinikisht për pagjumësinë e rastësishme, që i ndihmon përdoruesit të përmirësojnë cilësinë e gjumit.

L-Tianine është një aminoacid që nxit relaksimin, redukton stresin dhe përmirëson gjumin.

Rrënja e Lules Valerianë është një bimë qetësuese, e përdorur ndër shekuj për trajtimin e pagjumësisë.

Lulja e Pasionit ndihmon në reduktimin dhe parandalimin e pagjumësisë dhe ankthit.Rekomandohet 1 kapsulë në darkë, para gjumit.

Shiko edhe