Superfoods Valeriana Plus 1200 MG * 50

Superfoods Valeriana Plus 1200 MG * 50

Lekë 2,500.00
Title:  
Rrënja e valerianës njihet për përdorimin e saj të gjatë në përmirësimin e cilësisë së gjumit, ndërkohë që përmirëson humorin dhe ndihmon relaksimin.

50 tableta

Superfoods Valeriana Plus 1200 MG përmban Ekstrakt Valeriana.

  • Në fitoterapinë moderne, rrënja Valeriana dhe përzierjet e saj përdoren si qetësues, antispazmatikë dhe hipnotikë të butë, duke përmirësuar cilësinë e gjumit në situata ankthi. Në përgjithësi, dihet se redukton në mënyrë efektive nervozizmin, nervozizmin dhe stresin emocional. Preparatet medikamentoze kanë ngjyrë kafe të çelur me erë të dobët dhe të rëndë.

Merrni 1-2 kapsula në ditë me vaktin tuaj ose sipas udhëzimeve të mjekut ose farmacistit tuaj.

Shiko edhe