Synchroline Rosacure Intensive SPF 30 * 30 ML

Synchroline Rosacure Intensive SPF 30 * 30 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Emulsion me faktor të lartë mbrojtje ndaj diellit, me veti qetësuese për lëkurë të ndjeshme ndaj diellit.

30 ml

Synchroline Rosacure Intensive SPF 30 është një krem mbrojtës, hidratues dhe qetësues për fytyrë me lëkurë të ndjeshme dhe tendencioze për skuqje apo eritemë.

  • Përmban Filtra mbrojtës UVA (PPD 15) dhe UVB (SPF 30), të cilat pengojnë dhe / ose zvogëlojnë shfaqjen e skuqjes të shkaktuar nga rrezet e diellit.
  • Ka gjithashtu Acid Hialuronik, i cili ndihmon në hidratimin intensiv të lëkurës.
  • Silimanrina njihet për vetitë antioksidante dhe e mbron fytyrën nga strei oksidativ dhe ndotjet e jashtme.
  • MSM (metilsulfonilmetani) redukton inflamacionin e lëkurës, kruajtjen dhe tendencën e lëkurës për skuqje.

Ideale për përdorim gjatë ditëve me diell dhe në rastet e rritjes së rrezatimit ultravjollcë, veçanërisht gjatë sezonit të ftohtë

Aplikoni në  fytyrë të pastër në mëngjes ose disa herë gjatë ditës, në rast të rritjes së rrezatimit ultraviolet.

Shiko edhe