Tena pants normal l kt*10

Tena Pants Normal L *10

Lekë 1,110.00
Title:  
Pelena përthithëse në formë mbathjesh për të rritur.

Tena pants janë pelena elastike përthithëse një përdorimshe, të ngjashme në formë mbathjesh normale për pacientët me inkontinencë urinare (urinim i pavullnetshëm) të moderuar dhe të rëndë.
Kanë siguri të lartë dhe rehati.

Shiko edhe