Tena pants normal l kt*30

Tena pants normal l kt*30

Lekë 2,990.00
Title:  
Pelena përthithëse në formë mbathjesh për të rritur.

Tena pants janë pelena elastike përthithëse një përdorimshe, të ngjashme në formë mbathjesh normale për pacientët me inkontinencë urinare (urinim i pavullnetshëm) të moderuar dhe të rëndë. Kanë siguri të lartë dhe rehati.