Tonotil * 10

Tonotil * 10

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement ushqimor për rritjen e energjisë gjatë periudhave të lodhjeve fizike dhe mendore.

10 flakone

Tonotil është një suplement ushqimor me aminoacide dhe vitamina, i cili stimulon çlirimin e energjisë gjatë aktivitetit fizik dhe mendor.

Ai përmban:

  • Argininë, e cila është esenciale për sintezën e proteinave. Ajo gjithashtu ndihmon në detoksifimin e organizmit.
  • Fosfotreoninë, e cila merr pjesë në formimin e acideve nukleike të proteinave të trurit. Ajo përbën një burim energjie të rëndësishëm për organizmin.
  • Hidroksikobalaminë, ndryshe njihet si Vitamina B12 ndihmon në formimin e acideve nukleike dhe funksionin normal nervor.


Këshillohet përdorimi i 1 flakoni në ditë, para konsumit të mëngjesit.

Sugjerohet përdorimi tek të rriturit dhe tek fëmijët mbi 10 vjeç.

Shiko edhe