Vitabiotics Ultra Magnesium * 60

Vitabiotics Ultra Magnesium * 60

Lekë 1,560.00
Title:  
Suplement me baze magnesiumi i cili luan një numër funksionesh të rëndësishme në trupin tonë ku përfshihen dhe mirëmbajtja e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.

60 tableta 375 mg

Magnesiumi luan një numër funksionesh të rëndësishme në trupin tonë ku përfshihen dhe mirëmbajtja e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.

Ultra Magnesium është veçanërisht e përshtatshme për:

  • Njerëzit me aktivitet ditor të ngjeshur.
  • Mbi moshën 50 vjeç.
  • Për ato që kërkojnë mbështetje shtesë për kockat.

Shumë studime kanë treguar rëndësinë e mineralit të magnesiumit në trup.

Çlirimi i energjisë & reduktimi i lodhjes

  • Magnesiumi kontribuon në çlirimin normal të energjisë dhe gjithashtu ndihmon në reduktimin e ndjesisë së lodhjes.

Sistemi nervor & muskujt

  • Magnesiumi ndihmon në funksionimin normal e sistemit nervor dhe merr pjesë në proçesin e ndarjes qelizore.
  • Ndërkohë që proteinat ndihmojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulare, magnesiumi ndihmon në sintezën e proteinave dhe në funksionet normale muskulare.

Dhëmbët dhe kockat

  • Prezenca e mineralit të magnesiumit, përveç ndihmës që jep në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve në gjendje normale, ndihmon dhe në sintezën e proteinave dhe mbajtjen e balancës elektrolitike.

Sistemi nervor

  • Magnesiumi ndihmon në funksionimin normal të sistemit nervor.Doza e rekomanduar është 2 tableta në ditë me vaktin kryesor.

Shiko edhe