Vitabiotics Ultra Vitamin D3 2000 IU * 96

Vitabiotics Ultra Vitamin D3 2000 IU * 96

Lekë 2,500.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitamin D që luan një rol të rëndësishëm në organizëm në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve.

96 tableta 2000 iu

Ultra Vitamin D siguron një sasi optimale të vitaminës D që luan një rol të rëndësishëm në organizëm dhe në aspekte të tjera të shëndetit.

Ajo nuk luan rol vetëm në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve por është e njohur gjithashtu për rolin mbështetës në funksionimin normal të sistemit imunitar, ndarjen normale të qelizave dhe funksionin normal të muskujve.

Vitamina D sintetizohet nga trupi gjatë eskpozimit në diell. 

Çfarë është Vitamina D?

Vitamina D është një vitaminë e tretshme në yndyrna e gjetur në ushqime si kërpudhat, peshku, gjalpi dhe e verdha e vezës. Vitamina D ka funksione dhe përfitime që janë më të gjera më shumë se çdo vitaminë tjetër.

Ajo kontribuon në:

  • Mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve.
  • Përthithjen dhe përdorimin e kalciumit dhe fosforit.
  • Funksionimin normal të muskujve.
  • Nivele normale të kalciumit në gjak.
  • Funksionimin e sistemit imunitar.
  • Procesin e ndarjes qelizore.Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë .

Shiko edhe