Uriage Bariederm Cica Creme SPF 50 * 40 ML

Lekë 2,400.00
Title:  
Kremi rigjenerues i lëkurës, i përkryer për lëndime të vogla të përditshme dhe mund të përdoret për të gjithë familjen.

40 ml

Bariederm Repairing Cica-Cream me bakër-zink është i përkryer për lëndime të vogla të përditshme dhe mund të përdoret për të gjithë familjen.

Izolon dhe mbron

  • Patenta Poly-2P krijon një efekt të menjëhershëm të fashës që izolon dhe mbron. Kombinimi i zink-bakër dhe ujit termal jep një efekt pastrues dhe anti-irritues.

Riparon

  • Kompleksi i patentuar GF-Repair stimulon faktorët e rritjes për të promovuar riparimin epidermik.

Qetëson acarimin

  • D-Panthenol qetëson ndjeshëm ndjesitë e diskomfortit.


Të aplikohet 2 herë në ditë në lëkurën, që është pastruar më parë.

Shiko edhe