Uriage Bariederm-Cica Daily Gel-Cream * 40 ML

Uriage Bariederm-Cica Daily Gel-Cream * 40 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Hidratues ideal për lëkurën e dëmtuar dhe të ndjeshme.

40 ml

Hidratues ideal për lëkurat e dëmtuar dhe të brishtë.

  • Ndihmon në ribalancim:
Uji termal Uriage i lidhur me Inulin, një prebiotik, ofron një veprim unik ribalancues në barrierat e lëkurës dhe mikrobiale.
  • Ndihmon në hidratimin ,zbutjen dhe riparimin e lëkurës:
I pasuruar me riparues Centella Asiatica, Acid Hialuronik (me peshë molekulare të lartë dhe të ulët) dhe vitaminë B5 , ky xhel-krem hidraton menjëherë lëkurën, nxit rigjenerimin e lëkurës dhe rrit shkëlqimin e saj.

  • Ndihmon në mbrojtjen e lëkurës:
Bakri dhe zinku ndihmojn lëkurën të rifitojë një rehati optimale.Të aplikohet në mëngjes dhe në mbrëmje në të gjithë fytyrën.

Shiko edhe