Uriage Bariederm Cica Lips 15 ML

Uriage Bariederm Cica Lips 15 ML

Lekë 970.00
Title:  

Balsam hidratues për buzët.

 

15 ml

Balsam për buzët i formuluar me Poly-2p , një kompleks inovativ i patentuar, i cili ofron një veprim të trefishtë. Një formulë me tolerancë të lartë dhe jetëgjatë që është e përshtatshme për përdorim profesional dhe personal.

  • Izolon sipërfaqen e lëkurës:
Kombinimi i dy polimereve siguron një veprim izolues në sipërfaqen e lëkurës për të parandaluar agresionet e ardhshme.
  • Rigjeneron thellësisht:
Kombinimi i dy polimereve riparon buzët e plasaritura dhe të dëmtuara.
  • Qetëson:
Fitosterolet qetësojnë menjëherë buzët e thata të plasaritura.

Aplikojeni në buzë aq shpesh sa të nevojitet, duke përdorur kokën e ngushtë.

Shiko edhe