Uriage Bariesun Mineral Cream SPF 50 * 100 ML

Uriage Bariesun Mineral Cream SPF 50 * 100 ML

Lekë 3,200.00
Title:  
Një krem kundër diellit, me filtra mineralë, i cili siguronmbrojtje shumë të lartë për fytyrën dhe trupin, i indikuar posaçërisht për lëkurën intolerante.

100 ml

Uriage Bariesun Mineral Cream SPF 50 është një krem kundër diellit, me filtra mineralë, i cili siguronmbrojtje shumë të lartë për fytyrën dhe trupin, i indikuar posaçërisht për lëkurën intolerante.

Tekstura e tij rezistente ndaj ujit lë një përfundim të padukshëm dhe jo ngjitës.

  • Jo komedogjene. Pa aromë. Pa filtër kimik.
  • E testuar nën kontroll dermatologjik.

  • Aplikoni një dozë të mjaftueshme produkti përpara ekspozimit, për shembull ekuivalentin e një luge çaji për fytyrën dhe qafën.
  • Ulja e kësaj sasie ul nivelin e mbrojtjes.
  • Riaplikoni shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir.
  • Edhe të mbrojtur mirë, zvogëloni ekspozimin sa më shumë që të jetë e mundur. Mos i ekspozoni foshnjat dhe fëmijët e vegjël në rrezet e diellit direkte.
  • Shmangni kontaktin me tekstile të brishta.

Shiko edhe