Uriage Depiderm Brightening Eye Contour Care * 15 ML

Lekë 3,200.00
Title:  
Krem sysh me veprim të trefishtë që zvogëlon rrudhat, fryrjen dhe rrathët e errët për një efekt të menjëhershëm energjik të syve.

15 ml

Uriage Depiderm Brightening Eye Contour Care, ideuar për konturin e syve me veprim të trefishtë që zvogëlon rrudhat, fryrjen dhe rrathët e errët për një efekt të menjëhershëm energjik të syve.

  • Kompleksi i përbërësve aktivë ndihmon në reduktimin e rrathëve të errët të syve.
  • Përbërësit aktivë hidratues dhe zbutës ndihmojnë në zvogëlimin e rrudhave dhe vijave të holla.
  • Shenjat e lodhjes reduktohen nga zona e konturit të syve.

Përbërësit aktivë:

  • Ujë Termal Uriage
  • Vitaminë C
  • Vitaminë E
  • Dextran SulphateTë aplikohet në mëngjes dhe/ose në mbrëmje, duke masazhuar lehtë konturin e syve.

Shiko edhe