Uriage Roseliane Dermo Cleansing Fluid * 250 ML

Lekë 1,790.00
Title:  
Pastruesi eliminon të gjitha papastërtitë ndërsa garanton tolerancë të lartë për lëkura të ndjeshme.

250 ml

Uriage Roseliane Dermo Cleansing Fluid eliminon të gjitha papastërtitë ndërsa garanton tolerancë të lartë për lëkurë të ndjeshme që i nënshtrohen skuqjes.

I ofron lëkurës pastërti, freski dhe mirëqenie të menjëhershme.
Pastron:

  • Agjentët pastrues eliminojnë të gjitha papastërtitë.
Largon make up-in:
  • Ky locion heq papastërtit e fytyrës dhe syve pa pasur nevoje të shpëlahen.
Zbut
  • E pasuruar me Ujë Termal qetësues Uriage, zbut dhe freskon lëkurën falë veprimit të kombinuar të disa ekstrakte bimore të përzgjedhura me kujdes.


  • Të aplikohet në të gjithë fytyrën, qafën dhe zonën e konturit të syve duke përdorur një pambuk. 
  • Përsëriteni me një pambuk të ri derisa lëkura të jetë plotësisht e pastruar nga çdo gjurmë make-up ose papastërti. 
  • Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Shiko edhe