Uriage DS Regulating Soothing Emulsion * 40 ML

Uriage DS Regulating Soothing Emulsion * 40 ML

Lekë 1,900.00
Title:  
Emulsion trajtues për lëkurën e acaruar.

40 ml

Uriage DS Regulating Soothing Emulsion në sajë të përbërësve si: Uji Termal Uriage dhe Glicerina ka disa efekte:

  • Trajton lëkurën e acaruar nga agjentët e jashtëm;
  • Redukton luspat, skuqjen e lëkurës;
  • Hidraton lëkurën.

Përdoreni rregullisht për të arritur ndjesinë e rehatisë dhe butësisë së lëkurës.

Ideal për zonën e vetullave, buzës, flokëve, hundës dhe krahëve.

Aplikohet në pvrditshmëri në lëkurë të thatë dhe të pastruar.

Shmangni zonën rreth syve.

Shiko edhe