Uriage Eau Thermal Hyseac Gel Nettoyant 500 ML

Uriage Eau Thermal Hyseac Gel Nettoyant 500 ML

Lekë 2,800.00
Title:  
Xheli larës HYSÉAC eliminon papastërtitë dhe sebumin e tepërt, duke u përshtatur në mënyrë të përsosur me epidermën. 

500 ml

Xheli larës HYSÉAC eliminon papastërtitë dhe sebumin e tepërt, duke u përshtatur në mënyrë të përsosur me epidermën. 

  • Shplarja lehtësisht e xhelit, pamja e tij shkumuese në kontakt me ujin dhe aroma e tij e lehtë karakteristike për gamën Hyséac e bëjnë atë një produkt shumë të këndshëm për t’u përdorur në përkujdesjen ditore. 
  • Lëkura është më e shëndetshme dhe e freskët. 
  • Formuluar posaçërisht për lëkurën mikse-të yndyrshme, ky xhel eliminon papastërtitë dhe sebumin e tepërt.

Përbërësit dhe karakteristikat:

  • Ujë termal Uriage.
  • Piroctone olamine.
  • Glycocolle.
  • Testuar nën kontrollin dermatologjik.
  • Jo-komedogjene.
  • pH fiziologjik.

Vendosni një sasi të vogël xheli në duar dhe aplikojeni në fytyrën e lagur. Shpëlajeni tërësisht. Përdoret në mëngjes dhe në mbrëmje.

Shiko edhe