Uriage Eau Thermale

Lekë 930.00
Size:  
Ujë termal është trajtim i fuqishëm i formuluar me mikroelementë dhe kripëra minerale.

150 ML 300 ML

Ujë termal për përdorim të përditshëm, një trajtim i fuqishëm i formuluar me mikroelementë dhe kripëra minerale, një burim shkëlqimi për lëkurën tuaj.

  • Hidraton
Falë përqendrimit të lartë në kripëra minerale të ngjashme me NMF të lëkurës (Faktorët Natyrorë Hidratues), ofron përfitime unike hidratuese.

  • Qetëson
Qetëson lëkurat e ndjeshme, falë përmbajtjes së lartë të kripërave të kalciumit dhe magnezit.

  • Mbron
Silici përforcon filmin hidrolipidik të lëkurës. Ndihmon gjithashtu në rivendosjen e barrierës kutane, falë kripërave minerale.


Aplikoheni sipas nevojës. Lëreni të veprojë,mos e thani menjëherë.

Shiko edhe