Uriage Eau Thermale Eye Contour Water Treatment * 15 ML

Uriage Eau Thermale Eye Contour Water Treatment * 15 ML

Lekë 2,200.00
Title:  
Krem për zonën e syve me efekt zbutë dhe zvogëlon shfaqjen e vijave të imëta nga dehidratimi.

15 ml

Krem për zonën e syve me efekt zbutë dhe zvogëlon shfaqjen e vijave të imëta nga dehidratimi. Ky trajtim hidraton epidermën delikate rreth syve.

  • I pasuruar me ujë termal, ndihmon në rindërtimin e barrierës së lëkurës për të ruajtur nivelet optimale të hidratimit.
  • Lejon formimin e një filmi sipërfaqësor dhe gradualisht çliron agjentët hidratues.
  • Kufizon dehidratimin e lëkurës.
  • Tekstura e freskët ndriçon menjëherë dhe freskon zonën e syve.

Të aplikohet në mëngjes dhe/ose në mbrëmje me goditje të lehta në të gjithë konturin e syve.

Shiko edhe