Uriage Eau Thermale Serum D'eau * 30 ML

Uriage Eau Thermale Serum D'eau * 30 ML

Lekë 2,300.00
Title:  
Serum hidratues i cili targeton të gjitha shtresat e lëkurës me përbërësit e tij aktivë për të rivendosur mekanizmat natyral të hidratimit.

30 ml

Serum hidratues i cili targeton të gjitha shtresat e lëkurës me përbërësit e tij aktivë për të rivendosur mekanizmat natyral të hidratimit.

Një formulë e pasuruar me agjentë të fuqishëm hidratues për të rigjallëruar lëkurën dhe për të ofruar komoditet, butësi dhe shkëlqim.

  • I pasuruar me ujë termal ndihmon në rindërtimin e barrierës së lëkurës për të ruajtur një nivel optimal të hidratimit.
  • Ndihmon për të rikrijuar një film në sipërfaqe dhe gradualisht lëshon agjentët hidratues.
  • Vepron në rindërtimin e barrierës duke kufizuar dehidratimin.

Të aplikohet në mëngjes dhe/ose në mbrëmje në fytyrë dhe qafë të pastruar plotësisht.

Shiko edhe