Uriage Eau Thermale Water Cream SPF 20 *40 ML

Lekë 2,600.00
Title:  
Krem hidratues që rimbush dhe ndriçon lëkurën e fytyrës tuaj.

40 ml

Krem hidratues që rimbush dhe ndriçon lëkurën e fytyrës tuaj. Ideal për kujdesin e lëkurave normale-mikse. Gjithashtu e mbron lëkurën nga rrezet UVA dhe UVB falë filtrit SPF20.

Karakteristikat:

  • I pasuruar me ujë termal ndihmon në rindërtimin e barrierës së lëkurës për të ruajtur një nivel optimal të hidratimit.
  • Ndihmon për të rikrijuar një film në sipërfaqe.
  • Mburoja kundër ndotjes dhe filtrave UVA / UVB.
  • Hipoalergjik
  • Testuar nën kontroll dermatologjik.

Të aplikohet në mëngjes në të gjithë fytyrën të pastruar plotësisht. Shmangni kontaktin me sytë.

Shiko edhe