Uriage Extra Rich Dermatological Gel 500ML

Uriage Extra Rich Dermatological Gel 500ML

Lekë 2,450.00
Title:  
Xhel pastrues për lëkura sensitive që respekton filmin hidrolipidik.

500 ml

Xhel pastrues për lëkura sensitive që respekton filmin hidrolipidik. 

Lëkura lihet krejtësisht e pastër, e hidratuar dhe e zbutur. Një produkt i këndshëm që do të përdoret çdo ditë nga e gjithë familja.
Pastron

  • Baza aktive pa sapun eliminon të gjitha papastërtitë pa demtuar lëkurën.
Ruan nga lekures nga tharja
  • Përbërësit aktiv dhe hidratues përmirësojnë hidratimin e lëkurës.

Të aplikohet në mëngjes dhe në dark me levizje rrethore dhe më pas lëkura duhet t shpëlahet.

Shiko edhe