Uriage Gyn-8 Gel Apaisant Hygiene Intime * 100 ML

Uriage Gyn-8 Gel Apaisant Hygiene Intime * 100 ML

Lekë 1,320.00
Title:  
Xhel qetësues i zonës intime.

100 ml

Uriage Gyn-8 Gel Apaisant Hygiene Intime lehtëson dhe qetëson me shpejtësi ndjesitë e parehatisë, duke ndihmuar në rivendosjen e shpejtë të ekuilibrit natyror në zonat intime. Tolerancë e paqortueshme.

  • Kompleksi pastrues GLYCO-GYN (gliko-esterë dhe gliko-flavonoidë të Edelweiss) jep një veprim të butë pastrimi, pa shkaktuar tharje.
  • PH alkalin (pH 8) i kombinuar me Pirokton Olamine ndihmon në rivendosjen e ekuilibrit natyror të florës intime.

  • Përdoreni herë pas here në rast të acarimit të mukozës. Vetëm, ose si plotësues i trajtimeve kundër mykut. 
  • Lyejeni me ujë dhe më pas shpëlajeni me ujë të bollshëm. 
  • Përdorim i jashtëm.