Uriage Hyséac 3 Regul Global Tinted SPF 50 *40 ML

Lekë 2,550.00
Title:  
Kremi siguron një mbrojtje shumë të lartë kundër rrezeve UVA dhe UVB për të kufizuar rikthimit dhe shfaqjen e njollave dhe shenjave që shkaktohen nga dielli.

40 ml

Siguron një mbrojtje shumë të lartë kundër UVA dhe UVB për të kufizuar rikthimit dhe shfaqjen e njollave dhe shenjave që shkaktohen nga dielli. 

  • Unifikon, përsos teksturën e fytyrës dhe ka efekt mbulues mbi aknet.
  • Minimizon dukshëm pikat e zeza dhe imperfeksionet e fytyrës.
  • Hidraton lëkurën.
  • Ideuar posaçërisht për lëkurat mikse-të yndyrshme me tendencë akneike.
  • Jo-komedogjenik.


Të aplikohet në mëngjes në fytyrë të pastruar plotësisht dhe të thatë. Shmangni kontaktin me sytë.

Shiko edhe