Uriage Hyseac Mat' Emulsion Matifiante * 40 ML

Uriage Hyseac Mat' Emulsion Matifiante * 40 ML

Lekë 2,300.00
Title:  
Një krem matifikues me një teksturë gjysmë xhel, gjysmë kremi me parfum delikat.

40 ml

Uriage Hyseac Mat' Emulsion Matifiante është një krem matifikues me një teksturë gjysmë xhel, gjysmë kremi me parfum delikat. 

Inovacioni i formulës qëndron në veprimin e saj të trefishtë mattifikues, hidratues dhe astringent, për një strukturë lëkure më të shtrënguar dhe më të rafinuar.

  • Mattifikon- I pasuruar me Ekstrakt Jamballi, ky krem përmban një agjent të fuqishëm dhe afatgjatë që galancon prodhimin e sebumit.
  • Hidraton- Uji Termal Uriage dhe Glicerina ofrojnë hidratim optimal të lëkurës.
  • Shtrëngon poret- Ky produkt zvogëlon madhësinë e poreve të zgjeruara për një strukturë të rafinuar dhe të shtrënguar të lëkurës.

Aplikojeni në mëngjes dhe/ose në mbrëmje në lëkurë të pastruar tërësisht.

Shiko edhe