Uriage Hyseac SOS Paste * 15 ML

Lekë 1,590.00
Title:  
Uriage Hyseac SOS Paste vepron që nga nata e parë duke përshpejtuar procesin e maturimit të akneve.

15 ml

Uriage Hyseac SOS Paste vepron që nga nata e parë duke përshpejtuar procesin e maturimit të akneve. 

Me formulën e saj, kombinon veprimin e pastrimit të Vajit të Shistit me Argjilë dhe Zinkut të Gjelbër.

 Përveç këtyre përbërësve aktivë specifik, vepron dhe Uji Termal Uriage, i cili ndihmon në qetësimin e lëkurës.

Përbërësit aktivë dhe karakteristikat:

 • Ujë termal Uriage
 • Schist extract
 • Green clay
 • Zink
 • Pa fragrancë
 • Hipoalergjik
 • Jo komedogjenik
 • Aplikojeni lokalisht tek aknet në mbrëmje. 
 • Lëreni gjithë natën. 
 • Shpëlajeni ditën tjetër dhe vëzhgoni rezultatin. 
 • Nëse është e nevojshme, riaplikojeni sërish natën tjetër.

Shiko edhe