Uriage Thermal Micellar Water Combination To Oily Skin* 250 ML

Uriage Thermal Micellar Water Combination To Oily Skin* 250 ML

Lekë 1,320.00
Title:  
Uji termal micellar është ideal për heqjen e make up-it, për lëkura të yndyrshme.

250 ml

Uji termal micellar është ideal për heqjen e make up-it, për të gjithë llojet e lëkurës. Surfaktantët e butë jojonikë, të cilët formojnë micelet, veprojnë si magnet që kapin në mënyrë efektive make up-in dhe papastërtitë.

Heq make up-in dhe pastron
Ky ujë micellar heq butësisht të gjitha papastërtitë nga lëkura.

Pastron
Pasuruar me ekstrakt molle jeshile ky produkt normalizon sasinë e sebumit.

Ruan nga tharja
Pasuruar me ujë termal hidratues.


Aplikoheni me një tampon dhe pastroni butësisht fytyrën, sytë dhe qafën pa e shpëlarë.
Përfundoni duke aplikuar kujdesin tuaj të përditshëm.

Shiko edhe