Uriage Thermal Water Normal To Dry Skin *250 ML

Uriage Thermal Water Normal To Dry Skin *250 ML

Lekë 1,320.00
Title:  
Uji termal micellar është ideal për heqjen e make up-it,për lëkura normale dhe të thata.

250 ml

Uji termal micellar është ideal për heqjen e make up-it, për të gjithë llojet e lëkurës. 

Surfaktantët e butë jojonikë, të cilët formojnë micelet, veprojnë si magnet që kapin në mënyrë efektive make up-in dhe papastërtitë.

Heq make up-in dhe pastron
Ky ujë micellar heq butësisht të gjitha papastërtitë nga lëkura.

Hidraton
I pasuruar me ekstrakt të boronicës, ky produkt hidraton lëkurën duke e lënë të butë.

Ruan nga tharja
Pasuruar me ujë termal hidratues.


Aplikojeni me një tampon dhe pastroni butësisht fytyrën, sytë dhe qafën pa e shpëlarë.
Përfundoni duke aplikuar kujdesin tuaj të përditshëm.

Shiko edhe